Fegyverek, felszerelések

Csapatunk arra törekszik, hogy zavartalan, biztonságos és pörgős játékmenetet nyújtson a vendégeknek. A felszerelés választásánál a fő szempont a profizmus volt, így nem az alsó árkategóriából válogattunk. Minden termék teljesen új és teljes biztonság mellett használható.

A fegyvermárkánál nem bíztunk semmit a véletlenre, a méltán népszerű és stabil Tippmannt választottuk. Nézzük, pontosan milyen fegyvereink is vannak…

Az első a sorban a könnyed, akár egy kézből is használható Basic, amelyből 10 db áll rendelkezésetekre.
Kézreeső és kicsi, ezzel egyszerű célzás vár Rád. Rohanj a tömegbe és légy igazi Rambo!

 

 

 

Második a sorban a Tactical, amely a Basic alapjára épült, ám picit meg lett spékelve, ebből szintén 10 db-bal rendelkezünk. Található rajta egy válltámasz , illetve egy csőtoldó, amik a pontosabb célzást teszik lehetővé, emellett pedig további kiegészítő felszerelési lehetőséget is magában rejt. Meg persze morcosabb a kinézete is…

 

 

 

Utolsó a sorban az Elite, amit saját kezűleg picit feltuningoltunk. A széria csövet kicseréltük egy hosszabb, hangtompítós verzióra, kapott bipodot és egy 3-9-x32-es távcsövet. Ebből a különleges fegyverből 4 db-bal tudunk szolgálni. Eljött a kemperek ideje, vergődj be egy bokorba és csipegesd ki a népet!

 

 

 

A ruházatnál vicces, de törekedtünk a modern színvilágra, így digital terepmintás overálok állnak rendelkezésre S-3XL méretig. A nyakrésznél merevített, így nem kell félned attól, hogy becsattan egy lövedék.


A maszkokból a Vforce Termál lencsés maszkokat választottuk. Nagyon kellemetlen tud lenni, ha játék közben párásodik a plexi. Itt ilyentől nem kell tartanod, nem kell törölgetned, szinte el is felejted, hogy rajtad van.

 

 


Végezetül pedig a mellkasvédők. Összesen 8 db van készleten, így, ha úgy gondolod, hogy szeretnéd védeni a mellkasod és hátad, bátran kérheted! Nőknek erősen ajánlott!

 

 

 

 

Végezetül a kesztyű. Bár nem protektoros, de mindenféle mechanikai behatásnak ellenálló, egész tenyerén, ujjain vastag átvághatatlan, csúszásgátló mártás van. Viselete kényelmes és kézreálló.