Paintball infók

A paintball, a katonai életet szimuláló harci játék, mely a taktikáról, fegyelemről és a társakkal történő együttműködésről szól.
A játék űzése már 14 éves kortól lehetséges, és nincs megszabva a felső korhatár. Garantáltan nem gyerekjáték amit itt megtapasztalhatsz!

Hatalmas tévhitek, hogy ez a sport erős fájdalommal jár és elvetemültek akik kipróbálják. Büszkén mondhatjuk, hogy hölgy vendégeink is vannak. A férfi olvasóknak mondanám, ciki ha egy nő jobban bírja a fájdalmat ugye? Akkor mutasd meg milyen fából faragtak!

A játék űzéséhez komplett felszerelést biztosítunk, melyet a felszerelések menüpontban részletesen is megnézhetsz.
Amit viszont erősen ajánlunk, hogy olyan lábbelit hozz magaddal amit nem sajnálsz, teljesen zárt, vastag talpú és jobb esetben boka támasztó is.

Minden játék elején kioktatunk az eszközök használatáról, a játékmenetről és ezt követően egy nyilatkozatot kell tenned, melyben elfogadod a pálya használatának feltételeit. Ezt a nyilatkozatot már kitöltve is magaddal hozhatod, melyet az alábbi linkről tölthetsz le (Nyilatkozat.pdf)

Mégis, hogy kell elképzelni egy játékmenetet?
Megérkezel, kioktatunk és levonulunk a pályára ahol a piros és kék csapat más más helyről indulva próbálja meg kiiktatni a másik csapatot. A csapat küzdelmek mellett különböző feladatokat is adunk mely lehet zászlófoglalás, bomba hatástalanítás, ember kimenekítés. Izgalmas és egyben erőtpróbáló feladatok elé állítunk, mely végén garantáltan jólesően el fogsz fáradni.